Hva er forskjellen på de to fade alternativer i mine Centova Cast innstillinger? Skriv ut

• 52

Med Centova v3 & Shoutcast v2 server, vil du finne to alternativer for fade ganger under Innstillinger> auto dj.

The Crossfade lengde angir hvor mange sekunder av slutten av et spor er blandet inn i begynnelsen av neste spor.

The Crossfade terskel angir minimumssporlengden (i sekunder) som toning bør være aktivert. Spor kortere enn dette lang tid vil ikke bli crossfades.