Amazon Album Covers - Hur man ställer in dem så att jag kan tjäna pengar. Skriv ut

• 52

Du måste skapa en Amazon affiliate-konto. https://affiliate-program.amazon.com/

När du får din Amazon Affiliate-kod, logga in till Centova Medverkande och välj "Konfigurera server"

Välj fliken Start-sidan och skriv in din kod i fältet "Amazon ® affiliate ID"

Du hittar skivomslag din startsida, och om du vill visa dem på din webbplats, i Centova Cast, välj alternativet "widgets", hittar du koden där.

Om MP3-album / artist stavas rätt, och är i Amazonas databasen, kommer den att visa skivomslag.