Vad är skillnaden på de två toningsalternativ i mina Gjutna inställningar Centova? Skriv ut

• 52

Med Centova v3 & SHOUTcast v2-server, hittar du två alternativ för toningstider under Inställningar> auto dj.

The Crossfade längd anger hur många sekunder från slutet av ett spår blandas in i början av nästa spår.

The Crossfade tröskel anger den minsta spårlängd (i sekunder) för vilka crossfading ska aktiveras. Spår som är kortare än denna tid kommer inte att crossfaded.