Amazon cover - Hvordan sette dem opp slik at jeg kan tjene penger. Skriv ut

• 52

Du må opprette en Amazon Affiliate konto. https://affiliate-program.amazon.com/

Når du får din Amazon Affiliate kode, logger du deg på Centova Cast og velg "Konfigurer server"

Velg kategorien Start Page og skrive inn koden i feltet "Amazon ® affiliate ID"

Du vil finne et album dekker på startsiden din, og hvis du ønsker å vise dem på nettstedet ditt, i Centova Cast, velg "Widgets", finner du koden der.

Dersom MP3-album / artist er stavet riktig, og er i Amazonas-databasen, vil det vise albumgrafikk.