Amazon Album Covers - Hoe op te zetten zodat ik kan geld verdienen. Print

• 52

Je moet een Amazon Affiliate account aan te maken. https://affiliate-program.amazon.com/

Nadat u uw Amazon affiliate code te krijgen, inloggen op de Centova Cast en kies "Configure Server"

Kies het tabblad Start pagina en voer uw code in het veld "Amazon ® affiliate ID"

U vindt de albumhoezen op uw startpagina, en als je zou willen om ze te tonen op uw website, in de Centova Cast, kies de optie "Widgets", vindt u de code daar vinden.

Als de MP3-album / artiest correct is gespeld, en is in het Amazone-database, zal het de albumhoes weer.