Amazon Album Covers - Hvordan til at sætte dem op, så jeg kan tjene penge. Print

• 52

Du skal oprette en Amazon affiliate konto. https://affiliate-program.amazon.com/

Når du får din Amazon affiliate kode, logge på Centova Cast og vælg "Konfigurer server"

Vælg fanebladet Start Page og indtaste din kode i feltet "Amazon ® affiliate-ID"

Du finder albumcovers din startside, og hvis du gerne vil vise dem på din hjemmeside, i Centova Cast, vælger "Widgets", kan du finde koden der.

Hvis MP3 album / kunstner er stavet korrekt, og er i Amazonas-databasen, vil det vise albumcover.